בתחילת יולי 2016, במהלך שבוע-חגיגות-יום-ההולדת שלי, פירגנתי לעצמי לראשונה בחיי לנסוע לבד לשני לילות לצימר בצפון.
הקלדתי בגוגל "צימר מבודד בטבע", עלו כמה אפשרויות, עשיתי כמה טלפונים ובחרתי בצימר שענה על ההגדרה. הצימר היה במקום שלא הכרתי, שלא הייתי בו מעודי, ושלא שמעתי עליו כלום לפני כן.
כשהגעתי למקום – בעל הצימר הדריך אותי דרך הטלפון, בשבילי כורכר צרים, איך להגיע לצימר הספציפי. תוך כדי ההסברים שלו הגעתי לסופו של שביל כשלשמאלי בית עם גג כחול. שאלתי את בעל הצימר האם זה המקום וכשתיארתי לו מה אני רואה הוא אמר לי שפיספסתי כמה פניות ושאני צריכה להסתובב ולחזור אחורה.
הצימר שחיכה לי בפנייה הנכונה היה מרהיב ומהמם, והיה בדיוק מה שחלמתי עליו:
ביקתה מבודדת, עשויה עץ, מוקפת עצים, שיכלו לראות עליה שמי שבנה אותה מאוד אהב אותה.
גם אחרי שנכנסתי פנימה המשכתי להתמוגג מהנוף שנשקף מכל חלון, מהעיצוב, ומהפינוקים הקטנים והגדולים שהיו בה (מיטה ענקית ונוחה, ג'קוזי ענק ומפנק, מערכת שמע מצוינת כולל אפשרות לנגן דיסקים, מכונת אספרסו, ועוד).
כשבעל הבית הגיע לצימר כדי לפגוש אותי ואני לא הפסקתי להתלהב מהביקתה שלו – הוא סיפר לי שמי שגר בסוף השביל שהגעתי אליו בטעות, בבית עם הגג הכחול, הוא זה שבנה את הביקתה. חשבתי לעצמי שזה נחמד ולא התעכבתי יותר על האנקדוטה הזאת.
בלילה היה כלב שנבח בקולי קולות כל הזמן (באיזה שהוא שלב תהיתי לעצמי איך הוא לא נהיה צרוד…), ולכן בקושי הצלחתי לישון. בין רצף נביחות אחד למשנהו חלמתי חלום אחד שחזר על עצמו כמה פעמים. הוא היה מאוד עוצמתי וזכרתי אותו בבוקר מאוד בבירור כיוון שהוא ממש חי בי במהלך הלילה.
חלמתי על חבר ילדות שהיה לי בעשור הראשון לחיי. כיוון שהוא לא מעוניין להיחשף נקרא לו כאן ב'. ב' הוא בן של חברים מאוד טובים שהיו להורי, שבילדותי המשפחות שלנו היו מבלות הרבה ביחד, יוצאות לפיקניקים וחופשות וגם מבלות ביחד בסופי השבוע – אך מזה 37 שנים, מאז שעברנו לגור במקום אחר – לא ראיתי אותו, לא חשבתי עליו, ולא היה לי שמץ של מושג מה קורה איתו.
שבועיים לפני כן, בערך בזמן שבו התחלתי לחפש לי צימר, נוצר בינינו קשר דרך הפייסבוק. החלפנו כמה התכתבויות בודדות בנוסח: "וואו/איזה קטע/מה העניינים?/מה שלומך?/כמה זמן עבר" וכו', והמשכנו הלאה בחיינו.
בחלומי, ראיתי את ב' כילד בן 10, בדיוק כפי שזכרתי אותו, והוא שיחק לבד ליד הבית עם הגג הכחול שהגעתי אליו יום קודם בטעות…
בנוסף, קיבלתי מסר מאוד חזק ש-ב' מתגורר שם היום.
החלום היה כל כך עוצמתי שהתעוררתי ממנו.
אני תטא-הילרית ואני רגילה לקבל מסרים. אך אני מקבלת מסרים לאחר שאני מתחברת לאנרגיית הבריאה ומזמנת לדעת משהו. אני עושה את זה כל הזמן, במהלך הטיפולים שלי ובחיי היום-יום.
חלומות לעומת זאת, זה משהו שאף פעם לא התעמקתי בו, לא טופלתי בו, אני לא מבינה בו, וזה מבחינתי לא היה עד כה כלי או דרך לקבלת מסרים.
לכן הייתי מאוד אמביוולנטית:
מצד אחד, המסר היה מאוד חזק וחי בי ממש במהלך כל היום.
מצד שני, זה היה "רק" חלום. ויש לי לפעמים חלומות מוזרים או לא הגיוניים והם לא מתגשמים לידי שום דבר שקשור במציאות חיי.
אז מה עושים?
במהלך השנים בהם אני מלמדת תטא הילינג אני תמיד מדגישה בפני התלמידים שלי שהם צריכים להאמין ולבטוח במסרים שהם מקבלים ושהם צריכים לשתף אותם עם המטופלים שלהם, לא משנה עד כמה הם הזויים. כי גם אם הם חושבים שהמסר הזוי, או גם אם עבורם אין שום משמעות למסר מסוים שהם הרגע קיבלו – יכול להיות שזהו מסר מאוד משמעותי עבור מי שהם מטפלים בו.
כיוון שכך, וכיוון שהחלום הזה ממש לא נתן לי מנוח, החלטתי בסופו של דבר, אחר הצהריים, להתקשר לבעל הצימר ולשאול אותו מי גר בבית עם הגג הכחול…
הייתי מאוד לחוצה ונרגשת כששאלתי אותו את השאלה הזאת, ופעמיים כמעט וסגרתי את הטלפון לפני שהוא ענה (כי זה הרי "שטויות" ולא הגיוני).
ומה לדעתכם היתה התשובה שלו…?
מצליחים לנחש…?
אני מותחת אתכם קצת… 😉
מותר לי…
אני זאת שכתבתי את המאמר הזה…
טוב מספיק 😉
ובכן אתם יכולים לדמיין לעצמכם שכמעט נפלתי מהכיסא כשבעל הצימר אמר לי את שמו המלא של ב'…
ולמה אני משתפת אתכם בכל זה?
כי אני רוצה שתדעו ותפנימו שלמרות שיש הרבה דברים ביקום שלנו שעדיין לא ברורים לגמרי לאנשים,
שלמרות שיש הרבה דברים ביקום שלנו שה"מדע" (לפי הגדרות שאנשים קבעו) לא יכול להוכיח –
זה עדיין לא עושה אותם פחות אמיתיים!
כי אני רוצה שתעיזו להקשיב לכל מיני מסרים שאתם מקבלים כל הזמן – ואתם מקבלים מסרים כל הזמן! בוודאות! רק שאתם רגילים להתעלם מהם, או חונכתם להתעלם מהם כי זה "שטויות", או כי זה רק "הצטרפות-מקרים".
הרי אין באמת הסבר "הגיוני" או רציונאלי לחלום שחלמתי,
ועוד יותר לעובדה שהתברר שהוא היה אמת.
ואם הייתי מתעלמת מהמסר שקיבלתי בחלום,
ולא הייתי שואלת את בעל הבית –
לא הייתי יודעת ש-ב' אכן גר שם היום,
שהוא זה שבנה את הצימר המדהים והיפהפה שכל כך אהבתי,
והייתי יכולה לחזור הביתה אחרי שני לילות כלעומת שבאתי,
בלי לפגוש ולראות חבר ילדות שלי…
והייתי מפספסת מפגש יפה ומעצים…
והייתי מפספסת מסר מרגש…
אז…
אני הולכת לכתוב לכם כאן "הורדות" –
שהם בעצם אמונות/מחשבות/רגשות
שאנחנו יכולים כתטא-הילרים לשלוח לעצמנו ולאחרים.
בעיני זה ה-דבר הכי-הכי של התטא הילינג,
וזה ממש כמו שידרוג של אפליקציה,
כשמגיעה גרסה חדשה ומעודכנת
ואתם מורידים אותה ואז המכשיר עובד טוב יותר וחלק יותר –
מכירים את זה, נכון?
כך הורדות בתטא הילינג זה לגמרי משהו שמשדרג אתכם.
מזמינה אתכם לקרוא ולהגיד בלב/בקול רם "כן" לכל מה שאתם מסכימים לקבל.
אפשר גם ממש לדמיין איך זה יורד אליכם,
מתקבל אצלכם,
והופך להיות חלק ממי שאתם – החדשים, המשודרגים.
מי שיכול – זה ממש כיף לעשות את זה בעיניים עצומות, ועם זאת זה ממש לא חובה.
*האם הייתם רוצים לדעת שאתם יכולים לקבל מסרים מהיקום?
*שאתם יכולים להיות פתוחים לכך?
*שאתם יכולים לזהות מסר כשהוא מגיע אליכם מבלי להתעלם ממנו או לבטל אותו?
*שאתם יכולים לקבל מסרים מכל צורה?
*שאתם יכולים לקבל מסרים בכל דרך?
*שאתם יכולים לקבל מסרים בכל מצב?
*תמיד?
*שזה אפשרי עבורכם?
*שאתם יכולים לקלוט את המסרים האלה בבהירות?
*שאתם יכולים לקלוט את המסרים האלה בפשטות ובקלות?
*שזה אפשרי עבורכם למרות מה שאמרו לכם בבית?
*שזה אפשרי עבורכם למרות מה שלימדו אתכם בבית הספר?
*שזה אפשרי עבורכם למרות שבן/בת הזוג שלכם חושב/ת שזה שטויות?
*שזה אפשרי עבורכם למרות שאנשים קרובים אליכם לא מאמינים בזה בעצמם?
*שאתם יכולים לדעת, ולהאמין, ולבטוח, ולסמוך על המסרים שאתם מקבלים ולדעת שהם אמיתיים ומדוייקים?
*שזה בטוח עבורכם לעשות את זה?
*שיש לכם את יכולת הבחירה החופשית, מתוך רצון חופשי, לבחור בכך בכל פעם מחדש?
*שאתם יודעים איך זה ואיך זה מרגיש שזה כבר כך?
*שאתם יודעים איך זה ואיך זה מרגיש לחיות את חייכם יום-יום, רגע-רגע, בידיעה שזה כבר כך?
תודה שקראתם עד כאן.
המשך יום נפלא ומלא אמון בביטחון שלכם לזהות ולקבל מסרים מדוייקים, אמיתיים, מרגשים ומעצימים!


